Bustylocious – iskustva – rezultati – gde kupiti – Srbija – cena – sastav

Bustylocious - iskustva - rezultati - gde kupiti - Srbija - cena - sastavOdređene ankete pokazuju da većina muškaraca na ženama prvo primeti grudi, odnosno da li su one dovoljno velike i čvrste. Upravo zbog opsesije velikim grudima mnoge žene sa malim grudima se ne osećaju dovoljno atraktivno i doživljavaju gubitak samopouzdanja. Postavlja se pitanje zašto su grudi male kod nekih žena, dok druge imaju veće grudi? Treba da znate da nekoliko faktora utiče na razvoj ženskih grudi, koji počinje u periodu adolesencije:

  • Nedovoljno estrogena (ženskog hormona) u krvi, koji je odgovoran za rast grudi u tinejdžerskom dobu
  • Nedostatak hormona štitaste žlezde u periodu adolescenije
  • Ostali hormonski poremećaji
  • Prisustvo stresa.

Da bi postale privlačne sebi i drugima, mnoge žene pristupaju različitim tretmanima koji mogu da ostave posledice po zdravlje, uključujući:

  • Hormonske terapije koje mogu da izazovu nagli porast težine i izostatak menstruacije
  • Ugradnju implanta koje telo može da odbije i tako ugrozi vaše zdravlje.

Postoji mnogo jednostavniji način da vaše grudi uvećate potpuno prirodno, lokalnim delovanjem i bez nuspojava. Bustylocious krema za grudi može da vam pomogne da uvećate vaše poprsje za čak dva broja! Ovu neinvaznu formulu razvio je tim naučnika kako bi grudi bile uvećane na bezbedan način. Zadovoljne žene dele svoja iskustva u komentarima, jer uz pomoć ovog preparata imaju čvrsta i bujna poprsja. Ukoliko želite da saznate više o sastojcima, načinu prodaje i ceni ovog preparata, savetujemo vam da ovaj članak pročitate do kraja.

Bustylocious – sastav – sastojci

Bustylocious - sastav - sastojciSastav Bustylocious kreme čine isključivo prirodni sastojci. Ova kompleksna krema u svom sastavu ima sledeće supstance koje pomažu da vaše grudi budu očvrsnute, uvećane i lepše:

  • Arginin je uslovno esencijalna aminokiselina koja utiče na povećanje nivoa hormona rasta. Količina hormona rasta starenjem opada, te na ovaj način možemo da nastavimo pravilan rast mišića. Ova aminokiselina podstiče rast lipidne maste u tkivima dojki i tako se intezivno uvećavaju grudi.
  • Decil oleat jedinjenje pojačava apsorpciju i daje koži osećaj mekoće
  • Kokosovo ulje jača tkiva dojke i repava probleme sa grudima nakon trudnoće, uključujući strije. Kokosovo ulje takođe uvećava grudi
  • Fitoestorogeni su estrogeni, ženski polni hormoni, koji su biljnog porekla i daju utiču na rast grudi, a osim toga povečavaju elastičnost kože i sprečavaju njeno istezanje.
  • Ulje jojobe je u sastavu, a ono duboko hidrira kožu i potpuno podmađuje tkiva dojki.

Službena stranica: wwww.bustylocious.rs

Bustylocious – forum – komentari – iskustva

Bustylocious - forum - komentari - iskustvaNa forum stranicama smo malo istražili iskustva žena koje su imale male grudi i koje su taj problem rešile na sasvim prirodan naćin. Komentari beleže da je Bustylocious preparat doneo odlične efekte kod većine žena. Naime, njhove grudi su uvećane i do dva broja, a sam preparat daje push up efekat – grudi izgledaju čvrće i podignutije. I ne samo to, nežni sastojci čine kožu grudi mekanom kao svila. Neke žene su bile toliko zadovoljne ovom kremom, da su naručile i nekoliko pakovanja odjednom. Sve one konačno mogu da obuku omiljeni odevni predmet sa dekolteom i prošetaju se sa puno samopouzdanja i to bez agresivnih tretmana i ugradnje implanta. Na forumima se navodi i cena ovog proizvoda, koja je često na akcijskom popustu. Kad smo već kod cene, hajde da pogledamo gde možete da nabavite kutiju ovog preparata.

Bustylocious – Srbija – u apotekama – gde kupiti – cena

Bustylocious - Srbija - u apotekama - gde kupiti - cenaBustylocious krema za uvećanje grudi: gde kupiti? Naime, Bustylocious preparat ne možete da kupite u apotekama kada je Srbija u pitanju. Dakle, kako je ovo proizvod koji se izdaje bez recepta, nije ni potrebno tražiti ga u apotekama. Postoji mnogo jednostavniji odgovor na gde kupiti ovu kremu. Naime krema se može poručiti na internetu, tačnije na zvaničnoj stranici proizvođača. Ovo posebno naglašavamo jer su se pojavili falsifikati na „kupujem prodajem“ stranicama što se tiče naše države (Srbija). Cena ovog proizvoda je zaista korektna, posebno kada imate u vidu da je ona izuzetno delotvorna. Osim toga, cena je često podložna popustima i sniženjima, pa vašu kutiju ovog preparata možete da nabavite po neverovatno niskoj ceni.

Bustylocious – rezultati – neželjeni efekti

Zašto su Bustylocious rezultati tako dobri? Odgovor leži u tome što va krema prodire direktno u ćelijske membrane, a izofan podstiče proizvodnju kiseonika u ćelijama. Kiseonik je taj koji omogućava intenzivniju proizvodnju kolagena i elastina, koje nastavljaju dalje da se aktivno dele i umnožavaju. Upravo su povećan broj ćelija kolagena i elastina razlog što se volumen poprsja povećava na prirodan način i zašto su prisutni tako dobri rezultati. Neželjeni efekti nisu bili zabeleženi u istraživanjima, te vam svakako savetujemo da probate ovu kremu bar 28 dana, koliko je potrebno da postignete odlične rezultate.

Bustylocious - rezultati - nezeljeni efekti

Prednosti:
– Uvećava grudi za do 2 broja.
– Grudi dobijaju push up efekat.
– Koža je svetlucava i nežna kao svila.
– Grudi čvšće.
– Ne utiče na raspoloženje.
– Preparat je potpuno prirodan.
– Cena kreme korektna.

Nedostaci:
– Dostupno samo na službenoj web stranici.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here