Fungax – Srbija – sastav – cena – gde kupiti – iskustva – rezultati

Fungax - Srbija - sastav - cena - gde kupiti - iskustva - rezultatiDa li ste znali da je čak 50% stanovništva u Srbiji pogođeno nekim oblikom gljivičnih infekcija? Od svih gljivičnih infekcija, svaka četvrta je infekcija noktiju i stopala. Kada je koža zdrava, ona može da se izbori sa brojnim mikroorganizmima. Takva koža ima i brzu moć regeneracije. Obolela koža se tretira medicinskim sredstvima, a kada je njena mikroflora narušena, onda postoji uvećan rizik da se na tom mestu umnože gljivice i stvori neka od gljivičnih infekcija.

Simptomi gljivične infekcije su sledeći:

  • svrab
  • perutanje kože
  • peckanje i bol
  • promena boje nokatne ploče kod infekcije nokta
  • listanje nokta i eventualno opadanje
  • koža kao da je kredom ogrebana na mestima kolonizacije
  • zatamnjena koža ne mestima kolonizacije.

Gljivičnim infekcijama na stopalima i noktima podložniji su sportisti koji većinu vremena nose patike – koža se znoji lako, nema ventilacije i stvara se savršeno tle za razvoj gljivica. Savršena mikroflora za razvoj gljivica je i na bazenima, kao i u saunama i javnim kupaonicama. Gljivice može lako preneti i neki od ukućanina. Zato predstavljamo Fungax, preparat koji ima preventivno dejstvo na razvoj gljivica, ali i osobinu da leči od agresivnijih oblika gljivične infekcije stopala i noktiju. Preparat prodire duboko u kožu i rastvara staru kožu, smanjuje ljuštenje, svrab i bol. Prodaja preparata je stigla i u Srbiju. U narednim pasusima pišemo sve o sastavu Fungax preparata, komentarima, iskustvima i načinima prodaje.  I da – ne morate da brinete o ceni preparata, jer je njegova cena posebno prilagođena prosečnom potrošaču naše zemlje.

Fungax – sastav – sastojci – recenzije

Fungax - sastojci - sastavU sastavu Fungax preparata nalaze se isključivo prirodni sastojci, odnosno ekstrakti biljaka koji su se pokazali odličnim u borbi protiv gljivica. Preparat je prošao višefazno testiranje, te je izuzetno bezbedan za kožu. Njegovi efekti u borbi protiv gljivičnih infekcija su brzi i moćni. U Fungax sastavu se nalaze ekstakti cveta kamilice, lista medicinske žalfije, aloa vere i maslinovog lista. Ovakav sastav garantuje izvrsne rezultate, a evo i zašto.

  • Cvet kamilice zaustavlja rast gljivica, te svrab nestaje vrlo brzo, a ponovna infekcija je sprečena.
  • List žalfije reguliše znojne žlezde i sprečava razvoj bakterija koje donose neprijatan miris stopala. Kako je znojenje umanjeno, smanjuje se mogućnost stvaranja mikroflore za razvoj gljivica. Žalfija će umekšati vašu kožu i pružiti prijatan miris. Osim toga, žalfija ima antiseptički efekat.
  • Aloe Vera takođe omekšava kožu i zaustavlja ljuštenje kože, dok list masline hladi.

Službena stranica: www.fungax.rs

Fungax – forum – komentari – iskustva

Fungax - komentari - iskustva - forumNa forum stranicama možete da pronađete brojna iskustva onih koji su koristili Fungax preparat u borbi protiv gljivičnih infekcija stopala i noktiju. Njihovi komentari potvrđuju da se redovnom upotrebom Fungax preparata možete vrlo brzo rešiti gljivičnih infekcija i propratnih simptoma, uključujući svrab, crvenilo, ljuštenje kože i listanje noktiju. Kod uznapredovalih infekcija boja kože se vraća u normalu, kao i  boja nokatne ploče. Među komentarima možete pronaći i one koji Fungax koriste preventivno, jer su izloženi sredinama u kojima se vrlo brzo razvijaju gljivične infekcije, uključujući saune, bazene, javna kupatila.

Iskustva nam potvrđuju i da je Fungax odličan za regulisanje znojenja, kao i kod smanjivanja upale noktiju izazvane drugim agensima. I vi sami možete da posetite neku od forum stranica i pročitate Fungax iskustva i recenzije, te tako odlučite da li ovaj preparat odgovara vašim potrebama.

Fungax – gde kupiti – u apotekama – cena – Srbija

Fungax - cena - gde kupiti - Srbija - u apotekamaKada na Google-u ukucate Fungax, među prvim kovanicama je: Fungax gde kupiti. U ovom pasusu želimo da vam kažemo nešto više o načinima distribucije ovog proizvoda kada je u pitanju Srbija, odnosno gde kupiti ovaj moćni gel.

Fungax još uvek nije moguće nabaviti u apotekama, ali postoji mnogo lakši način – porudžbinom preko interneta. Dakle, iako još uvek nije dostupan u našim apotekama (Srbija), Fungax preparat možete nabaviti direktno na veb-sajtu proizvođača, odnosno na www.fungax.rs. Ne preporučujemo vam da proizvod nabavljate na sumnjivim “kupujem prodajem” stranicama. Kada je u pitanju Fungax cena, obradovaće vas činjenica da je preparat na čestim popustima i sniženjima. Klikom na link gore saznaćete koja je današnja cena Fungax preparata.

Fungax – neželjeni efekti – rezultati

Fungax - nezeljeni efekti - rezultatiOdređen broj korisnika Fungax preparata učestvovao je u istraživanjima kako bi se utvrdio stvarni efekat ovog preparata protiv gljivičnih infekcija. Rezultati su bili izvrsni, jer preparat već trenutno umekšava i gladi kožu, a znojenje je drastično smanjeno već posle prve upotrebe.

Kratak vremenski period je potreban da biste se oslobodili svraba, a dužom upotrebom smanjuje se ljuštenje i vraća normalna boja kože i nokatne ploče. Problemske oblasti su regenerisane. Rezultati pokazuju da se upotrebom Fungax preparata gljivične infekcije potpuno uištavaju. Neželjeni efekti nisu zabeleženi, a preparat je potpuno prirodan. Ne zaboravite da originalnu kutiju Fungax preparata možete da nabavite na www.fungax.rs.

Prednosti:
– Uništava gljivičnu infekciju na stopalima.
– Nokatna ploča je regenerisana, vraćena boja.
– Svrab i ljuštenje nestaju.
– Prekomereno znojenje je regulisano.
– 100% prirodan proizvod sa odličnom cenom.

Nedostaci:
– Ne može da se nabavi u apotekama.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here